Esplugues se suma al programa Reempresa, que intenta evitar el tancament d'empreses

Posa en contacte persones que volen vendre el seu negoci amb persones emprenedores disposades a comprar-lo

1
Es llegeix en minuts
J. S. / ESPLUGUES DE LLOBREGAT

L'Ajuntament d'Esplugues ha presentat a les entitats que representen el teixit empresarial i comercial de la ciutat i a professionals de gestoria i assessoria a empreses i del sector immobiliari el programa supramunicipal Reempresa, que posa en contacte persones que volen vendre el seu negoci amb persones emprenedores disposades a comprar-lo. L'objectiu és evitar el tancament de negocis i preservar llocs de treball. 

Tot i que el punt Reempresa d'Esplugues és el Centre d'Empreses de Cornellà (carrer Tirso de Molina, 36, de la població veïna) la primera atenció es realitza des del Departament d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament d'Esplugues. En el cas de persones que cedeixen una activitat, l'assessorament inicial de Reempresa també es realitza a Esplugues. 

Notícies relacionades

Una vintena de representants d'aquestes entitats i negocis van assistir el 5 de juliol a una reunió convocada per l'Ajuntament per explicar el funcionament de Reempresa i informar dels avantatges que té tant per a qui vulgui cedir un negoci (per jubilació, traspàs, canvi d'activitat) com per a qui vulgui adquirir-lo. Per a més informació, es pot trucar al 93 372 04 16 o escriure a serveiempresa@esplugues.cat.

Més notícies d'Esplugues

Temes:

Empreses