La companyia d'atenció a la dependència Orpea compra un centre a Esplugues

El Centre Residencial Erit compta en les seves instal·lacions amb una residència de 100 llits i un complex de 77 apartaments tutelats

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / ESPLUGUES

El grup Orpea, especialista en atenció a la dependència, ha adquirit dos centres a Esplugues i Saragossa, que sumen més de 500 llits a la seva oferta de residències per a gent gran i atenció a la dependència.

El grup, que opera a Espanya 45 centres amb més de 7.800 llits i 850 places de centre de dia, continua la seva expansió nacional després de l'adquisició el mes de juliol del grup Sanyres, un dels principals operadors espanyols del sector, operació amb què l'empresa va duplicar el seu nombre de places i va reforçar la seva presència en les principals ciutats del país.

En concret, Orpea Ibèrica, la filial espanyola del grup francès, va formalitzar la incorporació del Centre Residencial Erit, localitzat en la urbanització Ciutat Diagonal d'Esplugues. Obert des de principis de 2013, aquest centre compta en les seves instal·lacions amb una residència de 100 llits i un complex de 77 apartaments tutelats amb capacitat per a 154 usuaris.

A més, disposa de 30 places de centre de dia. Es tracta del tercer centre d'Orpea a la província de Barcelona, on compta ja amb més de 600 places.

Notícies relacionades

Per una altra banda, Orpea també va firmar l'adquisició de la residència Reis d'Aragó, a Saragossa, oberta des de l'any 2009 i amb una capacitat de 269 llits. Amb aquest centre, la companyia es fa present per primera vegada a Aragó.

Més notícies d'Esplugues

Temes:

Dependència