Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

La vida sense música seria un error

Sols hi ha una dona que enamora, que apassiona a tot aquell que l'escolta i que s'interessa per ella. Sols una que inclús obsessiona des del primer contacte amb ella.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

És una dona que té tantes corbes com puguis imaginar i tan bonica, que mai, mai, mai pots parar de pensar amb ella.

Sols ella és capaç de treure el millor i el pitjor d'una persona, i que a més a més, et pot fer plorar i consolar al mateix temps. És, amb diferència, la, millor i més fidel companya. Les estones amb ella serà l'última cosa que caurà amb l'oblit.

Arribats a aquest punt, tothom sabrà de qui parlo, malgrat que sols o sabran aquells que estiguin realment enamorats d'ella. Si necessites consol, a ella acudiràs; si necessites alegries, amb ella sortiràs; i si busques inspiració, a ella recorreràs sense dubte.

Què més puc dir d'ella que no es sàpiga ja? Tots sabem que aquesta dona es presenta de moltes formes, maneres i colors. Tant és així, que per a molts és considerada com una deessa.

Si no has arribat a la conclusió i no saps de qui parlo, pot ser que no l'aprecies el suficient. Clarament, parlo de la música.

Participacions delslectors

Mésdebats