Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Tota la vida a centres públics catalans, i mai m'han adoctrinat"

escola-primria-ajb mitja

escola-primria-ajb mitja

No hi ha veritat més certa que aquella que vius. De tota la vida he anat a centres educatius públics a Catalunya i mai a la vida m'he sentit adoctrinada a favor de l'independentisme. De fet, és habitual que el primer dia de classe els professors comencin el seu discurs tot dient: "que preferiu fer la classe en català o castellà?".

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Sempre hi ha gent que s'expressa millor en català i gent que ho fa millor en castellà, però mai un professor ha actuat de manera incorrecta al respecte. De fet, s'adapten als alumnes per tal d'assegurar l'enteniment i l'aprenentatge. Alguns, fins i tot, s'aventuren a parlar en anglès amb alumnes d'Erasmus tot i no saber-ne gaire.

Jo porto tota la vida estudiant les tres llengües: català, castellà i anglès. Mira com ens adoctrinen a favor del catalanisme que resulta que la llengua que millor parlo és el castellà i amb la que més faltes i errades faig, en canvi, és el català.

Participacions delslectors

Mésdebats