Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Concert dels Stones: Preu desorbitat per a persones amb mobilitat reduïda

jagger-cali

jagger-cali

Vull fer pública la discriminació envers les persones amb mobilitat reduïda per part dels promotors del proper concert dels Rolling Stones a Barcelona.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

El 16 de maig, data de la posada a la venda de les entrades, vaig entrar a la web de Ticketmaster, i veient que hi havia un número de telèfon (902 33 22 11) especial per a la venda d'entrades a persones amb mobilitat reduïda, vaig trucar-hi. Després de 15 minuts esperant, al final s'hi va posar una senyoreta. Al dir jo que volia comprar tres entrades, (dues per a persones en cadira de rodes i una per a l'acompanyant,) em va dir que havia de fer el pagament amb dues targetes diferents. Jo li vaig contestar que només disposava d'una sola targeta i que només volia tres entrades, i em va tornar a dir el mateix. Llavors li vaig preguntar el preu, i em va dir que era de 180 euros més despeses de gestió...per persona!

Si la localitat més econòmica o general costa 86 euros, per què (atès que les persones usuàries de cadira de rodes no podem accedir als altres seients i necessitem d'un espai habilitat) hem de pagar un preu tan desorbitat? Em vaig queixar i la senyoreta que em va atendre em va dir que era qüestió de la promotora.

Naturalment, no he fet cap compra i vaig dir que ho denunciaria a les xarxes socials i als mitjans de comunicació.

Participacions delslectors

Mésdebats