Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Referèndum 1-O: Votaré com a demòcrata, però votaré 'no'

Vista aérea de la concentración entre el Passeig de Gràcia y la calle Aragó.

Vista aérea de la concentración entre el Passeig de Gràcia y la calle Aragó. / FERRAN SENDRA

Fa més de 40 anys es va instaurar la democràcia a l’Estat espanyol. Un referèndum, sí és democràcia. Una Comunitat Autònoma que oprimeix en el Parlament les opinions contràries al sí, que titlla de feixista a tots aquells que no són simpatitzants independentistes, que s’apropia de festes i manifestacions catalanes per expressar un ideal que no comparteixen tots els catalans, que demana el dret a poder portar estelades en camps de futbol d’altres comunitats autònomes, però que increpa a tot aquell que oneja una bandera espanyola, i sobretot, que es centra únicament en la opinió de la seva “terra” sense tenir en compte la de tots els ciutadans del seu país, no, no és democràcia.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Votaré en un referèndum il·legal perquè em pertoca com a ciutadana d’un país democràtic. Però, no crec en persones que prediquen el que no són. Així doncs, no espereu que la meva creu vagi cap al sí. Primer sóc catalana, però també sóc espanyola. 

Participacions delslectors

Mésdebats