Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Qui no té un 'figet spinner'?

Aquestes darreres setmanes només tenim ulls per una cosa a les escoles, el 'fidget spinner'. Una petita joguina que gira sobre un eix sobre els nostres dits i està feta de materials com el plàstic o el ferro. En un principi, va ser dissenyada per relaxar els problemes de l'autisme o altres malalties com el TDHA, però té un èxit increïble entre els petits i no tan petits de casa. Tot nen en té un, si més no, almenys l'ha demanat als seus pares.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Però la meva crítica ve donada pel seu preu. La joguina la podem trobar a partir de 3 euros en les botigues de joguines, als comerços asiàtics o per internet. Però qui vulgui gastar la seva paga extra pot comprar la joguina amb versions luxoses de fins a 1.000 euros, feta amb materials exclusius. Voleu dir que és necessari haver de crear aquestes joguines en versió de luxe? Us imaginaríeu un patí ple de nens jugant amb baldufes d'or? De moment compreu-la a 3 euros, però feu butxaca, que s'acosta final de curs i potser alguna criatura demana per les seves bones notes la versió luxosa del joc.

L'exclusivitat és aparador de totes les escoles.

Participacions delslectors

Mésdebats