Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Si no t'agrada, canvia de canal

zentauroepp38093404 television  presentadores  programa  supervivientes  lara  a170421093742

zentauroepp38093404 television presentadores programa supervivientes lara a170421093742

No m'agraden els 'realities' amb famosos de primera i segona fila que avui dia omplen gran part de la graella televisiva. No trobo l'atractiu de veure un grup de gent coneguda (uns més que altres) convivint i barallant-se a una casa o a una illa del Carib. Però tampoc entenc les crítiques que sovint sento a tot arreu.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Els canals de televisió estan plens de programació, des d'espais més tradicionals com pel·lícules, concursos o documentals, fins a aquells de temàtica més minoritària com la pesca o les subhastes. Per què no deixem de queixar-nos de tot? Si no ens agrada un programa, canviem de canal. Actualment tenim canals públics, privats, locals, de pagament, plataformes online, etcètera. Hem de triar allò que ens agrada i deixar que tothom trobi el seu programa sense fer crítiques i caure en el típic: "només hi ha futbol i premsa del cor".

En la programació actual es poden trobar els temes més variats que ens puguem imaginar. I si no, que tal si agafem un llibre?

Participacions delslectors

Mésdebats