Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Polititzar un atemptat és rastrer

Jo sí que tinc por. Por del fanatisme que és capaç de fer uns atemptats com el del passat dia 17 d’agost a Barcelona, por d’aquests xavals que els canvien el cervell i creen el caos matant en nom d’un Déu en el que ni tan sols hi creien mesos enrere. Però estic d’acord amb el significant de la frase 'no tinc por' i no vull deixar de fer vida normal perquè viure amb por és mal viure.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Però sabeu què em fa por també? La farsa i la mentida, les notícies incertes i plenes de dards enverinats. Estic fart i em comencen a fer por els polítics corruptes i els periodistes que en són còmplices. Polititzar un atemptat és rastrer i roí, demostres que les víctimes t’importen poc.

Quin tipus de persones insensibles ens governen i manipulen? D’alguns mitjans era d’esperar, determinats diaris i televisions oportunistes sempre actuen d’aquesta manera. Però a altres diaris de cert prestigi, ja els val. I què dir de l’església catòlica? Que aprofita per sermonitzar en contra de les alcaldesses Colau i Carmena de manera gratuïta?

Aplaudeixo totes les accions i actuacions dels darrers dies tant dels cossos de seguretat com dels serveis sanitaris (metges i psicòlegs) d’urgència, que van actuar amb absoluta professionalitat. Sort en tenim d’ells.

Participacions delslectors

Mésdebats