Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Per una educació universitària digna

mjibanez22690866 gra54  barcelona  11 06 2013   varios j venes se e160316193526

mjibanez22690866 gra54 barcelona 11 06 2013 varios j venes se e160316193526 / ALBERTO ESTEVEZ

Estimat rector de la 'prestigiosa' Universitat de Barcelona:

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Imagino que estarà al cas que les classes encara no han pogut començar ni pretenen fer-ho en els pròxims dies a la Facultat d'Educació.

Des d'ella, ens agradaria tenir com a referent professors i professores que gaudissin de la seva feina, que no hagin de tenir a la vegada altres feines per poder sobreviure, volem docents de qualitat, que es dediquin a nosaltres i sàpiguen de què tracta la seva assignatura; professors sense problemes a l'hora de treballar i amb unes bones condicions.

Actualment, cada estudiant està abonant més de 1.400 euros, sense tenir en compte el fet de repetir possibles assignatures, perquè llavors podríem parlar de pagar uns 300 euros per assignatura. Son preus que tripliquen el que es paga en altres universitats públiques d'altres ciutats i països. El que ens fa preguntar: On van tots els diners que hem abonat?

Pensi també en aquelles persones que venen a Barcelona per rebre una gran educació d'una prestigiosa Universitat i cada any reben problemes a l'hora de començar el curs.

Problemes per matricular-se, problemes d'assignatures, problemes d'horaris no compaginables, professors sense contractes signats, professors associats i no associats adherits al manifest. Manifest totalment digne. Però professors que no inicien la seva feina d'ensenyar-nos perquè estan seguint la 'llei' de la seva instrucció publicada recentment.

Si el 72% de la plantilla son professors associats i necessiten tenir a l'aula un professor permanent per compartir docència, els càlculs no encaixen.

I mentre tot això passa, els estudiants ens quedem sense classes i, el més important, sense una educació digna.

#EducacióUBenlluita

Participacions delslectors

Mésdebats