Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Un pacte per sobreviure

 

  / JORDI BEDMAR

Per part meva, seria inútil ignorar l'enfrontament polític actual entre els dos governs català i espanyol, tal com es demostra en els mitjans de comunicació, però pensava que no havia passat, de forma tan greu, també a nivells ciutadans.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

No fa massa temps, l'acreditat periodista José María Carrascal, escrivia un article que titulava "Catalanizar España", on deia: "España no tiene que buscar fuera virtudes cívicas modernas: las tiene dentro de ella en Catalunya, su mezcla de tradición y modernidad que hace a los países estables i dinámicos.- De Catalunya necesitamos no sólo su industria, su arte , su organización y su modernidad, sino también su espíritu, su ejemplo, sus líderes i su 'seny'".

Que ens ha passat? Probablement ja s'ha intentat, però d'acord amb l'article de Carrascal sumant-hi la que, em consta, bona disposició d'intel·lectuals, especialment madrilenys, insisteixo que no està tot perdut.- Abans que trenquem cap més plat, opino que (si és que no és massa tard), hauríem de tornar a la casella de sortida i parlar més de convivència i pacte, més necessaris que mai, si volem sobreviure en aquest amenaçador futur mundial, que, per si sol, ja es presenta altament problemàtic.

Participacions delslectors

Mésdebats