Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

N'estic fart!

Fart de rebre wasaps incendiaris dia i nit que no em deixen ni viure ni dormir, fart de veure reporters espontanis pels carrers fent fotos esfereidores amb el mòbil, fart de veure la mala llet escampant-se pel meu barri, fart de que uns i altres em digueu el que ja se: el que sóc i a on pertany; fart de llegir mentides de totes mides als diaris, de sentir-les a la tele, de veure-les estampades en tipografies de totes mides als carrers; fart de veure com els que vaig escollir per a que em representin fa temps varen deixar de fer-ho. Fart de que tots sàpiguen cap a on hem d'anar mentre el vaixell s'enfonsa. Fart de veure que el que s'amaga sota la catifa és més gros que el que hi ha a sobre la taula. Fart de violència, fart d'arrogancia, fart de paraules buides i butxaques plenes. Fart finalment de veure com el seny que ha distingit sempre al meu poble se l'està empassant la rauxa.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Senyor Puigdemont, senyor Rajoy: si us plau fotin el camp els dos, no ens representin més, no cal, ni els uns ni els altres. Ja en tenim prou, n'estem farts!

Participacions delslectors

Mésdebats