Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Muntanyes de pinassa a Gavà Mar, una gran molèstia

dibujo

dibujo

Aquestes línies les vull dedicar al servei de recollida d'escombraries del barri de Gavà Mar, el meu barri. Sempre m'he considerat una persona comprensiva i, com a tal, entenc perfectament que estem en el mes de gener i els vendavals, torbs, ventoleres i, en fi, totes les paraules que puguin compartir el lexema "vent-", són un fenomen freqüent en aquesta temporada de l'any (especialment quan vius a tan sols uns metres de distància del mar).

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

No obstant això, el fet que dia rere dia, setmana rere setmana, en tots i cadascun dels xamfrans del meu barri s'acumulin munts i munts de pinassa, ja comença a irritar-me. I no, no ho dic únicament per l'estranya sensació que suposa sortir al matí al carrer i sentir-se immersa en una pel·lícula de Tarzan com si es tractés de tele transportació (que, dit sigui de pas, és una gran pel·lícula); tampoc ho dic per l'espantós efecte visual que suposa trobar una selva enmig de la urbanització. Ja ho dic a l'efecte de seguretat higiene.

Les muntanyes de pinassa acumulades, tant al llarg dels carrers com en les interseccions de la carretera, impedeixen que els vehicles tinguin visió suficient a l'hora de circular i realitzar els corresponents 'STOP'. Aquest matí he estat a punt de tenir un accident en un d'aquests creus i, desgraciadament, no és la primera vegada que m'ocorre (tan anant de vianant com a l'interior d'un cotxe). Comentant-ho amb alguns veïns (i ja recuperada de l'esglai) he pogut contrastar que no sóc l'única que ha viscut un episodi semblant.

En definitiva, la crispació als carrers de Gavà Mar pels munts de pinasses acumulats comença a ser una opinió generalitzada. Per això, crec fermament que l'Ajuntament hauria de prendre cartes en l'assumpte i garantir així el benestar i seguretat de la ciutadania.

 

Participacions delslectors

Mésdebats