Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Mossos, amb vosaltres no tinc por

Dos agents i una furgoneta dels Mossos enmig de la Rambla, el 18 d’agost del 2017.

Dos agents i una furgoneta dels Mossos enmig de la Rambla, el 18 d’agost del 2017. / FERRAN NADEU

Quan ja han passat uns dies des de l'atemptat de Barcelona i Cambrils, tots els que en més d’una ocasió (i aquí m’hi incloc) hem criticat els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia, ara els hem de felicitar i treure’ns el barret davant d’ells.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Fent prova d’una gran professionalitat i amb una gran rapidesa varen deixar tot el veïnat de La Rambla aïllat i confinat per a que poguessin treballar amb la màxima eficàcia i eficiència. A les poques hores, els resultats així ho demostraven amb gairebé tots els terroristes detinguts o abatuts. Tot això havent-se de valer per ells mateixos ja que qui remena les cireres a l’Estat espanyol no els ha permès que accedeixin als registres d’Europol ni tampoc que es formin nous agents.

Quan tot en marxa, Mariano Rajoy arriba tard i malament i ens vol vendre unitat, quan a casa nostra ja feia estona que s’estava treballant a peu de carrer, i en l’últim que la gent pensava era en estar pendents del “plasma”. Per acabar-ho d’adobar, el ministre d’Interior s’atrevia a dir que la cèl·lula terrorista ja estava desarticulara quan encara quedava molt per fer. Des d'alguns sectors ja es parlava d’un gran èxit dels “cuerpos i fuerzas de Seguridad del estado”. 

Aquesta gent que durant tant de temps ens han posat pals a les rodes, ara pretenen tenir un paper protagonista. Doncs bé, a aquesta gent els vull dir que no podran continuar posant-se a primera fila per sortir a la foto després d’haver reaccionat tard i malament.

Als mossos i a la Guàrdia Urbana els vull dir que moltes gràcies per haver fet el que han fet. Gràcies, moltes gràcies, per què gràcies a vosaltres puc dir ben fort i ben clar: amb vosaltres no tinc por.

Participacions delslectors

Mésdebats