Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Senyors del PP, hi ha comportaments injustificables

De vegades costa trobar una expressió apropiada per manifestar un estat d'ànim. No és fàcil, gens fàcil. Malgrat intentar guardar les formes i procurar ser educat, hi ha situacions que ho dificulten i de vegades arriben a superar la voluntat de mantenir el control. Els sentiments gasten males passades, per això són sentiments.

Dos coneguts personatges ja desapareguts, Fernando Fernán Gómez i José Antonio Labordeta, l'un del món del teatre i del cinema, l'altre del món de la cançó i de la política, en són un bon exemple. Cadascun d'ells, òbviament per motius diferents, en un moment donat i en públic, va utilitzar l'expressió: 'Váyanse a la mierda'. No ho pretenc justificar però he de dir que ho puc entendre.  

Dic que ho puc entendre perquè si els senyors i les senyores del PP, també d'altres de posicionaments afins, després de presenciar les imatges de l'actuació de la policia nacional i la guàrdia civil a Catalunya i després de llegir els articles publicats a la premsa mundial, encara tenen el desvergonyiment de justificar i enaltir actituds i comportaments indignes, propis d'altres èpoques, mentint sobre la realitat dels fets sense cap mena d'escrúpol, no trobo altra manera d'expressar el que sento, no em queda cap més recurs que dir'ls-hi tal com diuen F. Fernán Gómez i J. Antonio Labordeta: 'Váyanse a la mierda'.

Participacions delslectors

Mésdebats