Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Lluita obrera al voltant d'una taula contra l'1-O

Una colla de sindicalistes amb 'pedigrí' (Boix, Zaguirre, Rodríguez Rovira, López Bulla, entre d'altres), s’han reunit per fer un manifest contra el referèndum de l’1 d’octubre argumentant-ho en base a la solidaritat en la lluita obrera amb la resta de companys de l’Estat espanyol.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Hi ha diverses coses que grinyolen. La primera, a la foto de la reunió se’ls veu al voltant d’una taula de restaurant on, pel que sembla, s’hi han servit el que en castís dirien “suculentos yantares regados con buenos caldos”, imatge molt poc consonant amb l’austeritat, sovint forçosa, de l’àmbit obrer; una altra cosa és que aquesta gent, que ja pertanyen a la categoria de “gerros xinesos” que diria el seu -suposo- admirat Felipe González, de la lluita obrera se n’assabenten pels telenotícies.

El que fan amb aquest manifest és seguir (conscientment?) les motivacions i directrius de la gent de PP, C’s, PSOE,  SCC, IBEX35... vaja, del milloret de cada casa mirant-ho amb ulls sindicalistes. Qui els ha vist i qui els veu! Per acabar-ho d’adobar, hi ha una frase del senyor López Bulla referint-se als absents: “comparteixen el que es cuinava” diu, que vist l’escenari de la reunió, frega l’antologia. 

Participacions delslectors

Mésdebats