Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Llegar tarde a la escuela por culpa del bus

Vista de la cruïlla de les avingudes de Pedralbes i d’Esplugues des de la terrassa d’un bloc de vivendes, on es va produir l’accident mortal del 19 de setembre passat.

Vista de la cruïlla de les avingudes de Pedralbes i d’Esplugues des de la terrassa d’un bloc de vivendes, on es va produir l’accident mortal del 19 de setembre passat. / ferran nadeu

Soy un alumno de 2º de ESO y tengo un problema que me afecta a mí y a muchos de mis compañeros. Cada mañana a las 7.45 me planto en la parada  de los autobuses 63 y 78 en la barcelonesa avenida de Pedralbes. El problema es que el bus llega con retraso respecto a su horario oficial y tarda más de 20 minutos en llegar. Cuando llega, va tan lleno que a veces se me hace imposible entrar, o directamente el conductor no se toma la molestia de parar. Esto me supone llegar muchas veces tarde al colegio y perderme la primera hora de clase. Hemos hecho varias reclamaciones al Ayuntamiento y a TMB, pero no nos hacen caso. 

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Participacions delslectors

Mésdebats