Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Les limitacions de ser pobre

El sector serveis és el que més ha tirat de l’empleo.

El sector serveis és el que més ha tirat de l’empleo. / ÁLVARO MONGE

Un noi entra al bar i demana un plat combinat, un refresc i finalment un tallat. El que ningú sap és que paga amb 20 euros dels 200 que el banc li concedeix mensualment a crèdit, ja que el dèbit se l'ha fos durant la primera quinzena del mes.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

El propietari del bar cobra d'aquests 20 euros i se'n va tot seguit a ingressar la caixa d'ahir perquè ha de fer front al préstec que el banc li va concedir a canvi d'hipotecar la casa dels seus pares. Cal saber que aquesta casa es va pagar de cop i amb els estalvis de menys de 10 anys.

Dono fe de que tot això és cert i dono fe també de que deu costar molt acceptar ser pobre i acceptar les limitacions que això comporta. No passa res. Es pot ser pobre i no hi ha cap llei que ho prohibeixi. Els bancs saben que el temps és or i que no tothom està disposat a millorar el seu nivell de vida, i/o el dels seus, gradualment.

Participacions delslectors

Mésdebats