Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Les entitats inamovibles de Catalunya

La marea d’estelades cobreix els carrers de Barcelona clamant per la independència de Catalunya.

La marea d’estelades cobreix els carrers de Barcelona clamant per la independència de Catalunya. / ACN

Companyies que fins ara tenien la seu a Catalunya han decidit traslladar-la fora a causa de “la incertesa política”. Tots haurem de recordar quines són.

Tanmateix, Catalunya podrà continuar bategant amb la força de sempre. O potser més.

Mantindrà amb orgull, el món del coneixement amb les nostres Universitats, Escoles i Col·legis de reconeguda fama; el món de la salut amb centres hospitalaris de referència mundial: Vall de Hebron, Sant Joan de Déu, Sant Pau, Clínic, del Mar, Bellvitge... (me’n deixo moltíssims, em sap greu, ho sé); els nostres Museus: Picasso, Miró, Tapies...; els nostres teatres: Liceu, Palau de la Música, Nacional ... ; i els nostres Ateneus i les societats esportives des del Futbol Club Barcelona a tot un reguitzell d’entitats dedicades a tots els esports que podem imaginar i tantes altres coses.

I ho podrà mantenir gràcies a milers i milers de persones, professionals, enteses en cadascún d’aquests àmbits, que hi dediquen incansablement els seu esforços.

Tampoc es traslladaran ni els aeroports, ni els ports, ni les instal·lacions ferroviàries. I potser haurem de recordar que les comunicacions imprescindibles amb Europa passen per Catalunya.

Només afegir que de segons quins caves, pastes, xocolates i productes d’alimentació en general, en podem prescindir;  tenim un munt d’altres marques de bons productes per escollir.

Participacions delslectors

Mésdebats