Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Samaranch també es mereix un carrer a Barcelona

zentauroepp6705726 samaranch generico jjoo170705195040

zentauroepp6705726 samaranch generico jjoo170705195040 / JULIO CARBO

El dia de Nadal vaig llegir una carta al director demanant més noms de carrers dedicats als esportistes, i deixa d'anomenar a en Juan Antonio Samaranch

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Al meu parer és qui més s'ho mereix, ja que gràcies a ell l'any 1992 vam tenir els Jocs Olímpics. Barcelona es va obrir de cara al mar i va donar a conèixer la ciutat a tot arreu del món.

En aquest tema s'hi ha barrejat massa la política. Jo, per edat, he conviscut amb gent dels dos bàndols i no he sigut ni sóc franquista. Però Josep Pla va ser espia franquista durant la Guerra Civil espanyola, i aquest senyor té dedicat un carrer. Personalment prefereixo algú que tingui unes idees que no pas algú que espiava quan Barcelona era bombardejada.

De'n Samaranch s'ha de recordar que al 1943 va ser l'únic periodista que va protestar contra l'ignonímia del partit de fútbol de l'11 a 1 i va ser qui, el 1977, va canviar la placa de la plaça Sant Jaume retornant al palau el nom de Generalitat de Catalunya.

Participacions delslectors

Mésdebats