Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

On és la Guàrdia Urbana?

 

  / ARXIU / RICARD CUGAT

Últimament s'escolten repetides queixes a Barcelona capital sobre l'incivisme. Per un costat del turisme 'low cost', per l'altre dels propietaris de gossos que deixen les femtes de l'animal a la vorera i de les motos circulant impunement per damunt d'aquestes mateixes voreres, així com d'altres vehicles mecànics que també ho fan

Hom es pregunta "que està passant?". Molt senzill: Que l'ajuntament és desentén de les seves obligacions. On és la Guàrdia Urbana patrullant a peu pels barris. No s'en veu ni un. Tots van o en cotxe o en moto. Tenen tots alguna malaltia que els hi impedeixi caminar? Això sí, si hi ha un accident motoritzat, apareixen de cop i volta 2 o 3 cotxes (i alguna moto) de la urbana quan amb un vehicle només, quasi segur hi hauria prou.

Sense la presència diària als barris de Barcelona dels agents que facin complir les ordenances i multin als infractors mai ho arreglaran i a més anirà a pitjor cada dia

Curiosament per perseguir els cotxes privats i vigilar les zones d'aparcament verdes, blaves, càrrega i descarrega, etcètera, sí que hi ha vigilants. Per atendre els ciutadans i posar ordre a la ciutat sembla que no són necessaris. Ajuntament de Barcelona a on anirem a parar, a on ens porteu?

Participacions delslectors

Mésdebats