Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Gràcies als bons professionals de l'Hospital de Mataró

20151230163920

20151230163920

El dia 19 de setembre del 2017 en van fer una intervenció per colocar-me una protesi de genoll a l'Hospital de Mataró. Va dirigir l'operacio el doctor Jaume Auleda. Des d'aquest escrit el vull felicitar, a ell i al seu magnific equip, per la gran tasca que van realitzar. Sento que s'apropa la seva jubilació i el trobarem molt a faltar. Per la seva gran professionalitat i la seva desinteressada dedicació envers els seus pacients, la sanitat necessita persones com ell.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

També vull felicitar a tota la primera planta, a les infermeres, auxiliars, l'equip de neteja, cuina... Faig constar que a l'any 2000 també vaig ser operat del maluc per aquest mestre de la traumatologia.

En aquest hospital hi ha grans professionals, con la doctora Margarida Solans i la doctora Montserrat Mauri, per donar alguns noms. El que sobra són les maleïdes retallades. Vull felicitar també a tot l'equip de rehabilitació d'aquest hospital per la seva gran dedicació i, en particular, a l'Aida Martínez, la meva fisio.

Per últim vull que consti el bon servei dels professionals de les ambulàncies.

Participacions delslectors

Mésdebats