Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Falta d'imparcialitat del sector empresarial vers el procés

El dia 7 d'Agost, va sortir publicat al Periodico un article escrit per Jose Luís BonetTiempo de liderar, no de romper, que em va deixar força desconcertat. La meva sensació d'aquesta personalitat tan representativa del sector empresarial català era que es trobava en una posició molt més imparcial davant el procés que estem vivim a Catalunya.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

En l'apartat de greuges que ha patit, i que està patint la nostra comunitat, només fa referència a la insufiència d'inversions per part del Govern central. El senyor Bonet i els personatges que pensen com ell volen fer veure que el moviment independentista està promogut i defensat per un col·lectiu d'irresponsables gairebé eixelebrats, i s'entesta a reforçar la idea que Catalunya forma part d'Espanya i que ha de seguir formant-ne sí o sí.

Per què en el context dels greuges se n'oblida del desequilibri permanent a les balances fiscals més enllà de les més o menys inversions? Per què no reconeix que hi ha instal·lada una animadversió contra Catalunya per part del Govern central i el seu partit, que va començar amb la recollida de signatures per tombar l'Estatut? Per què no parla de l'operació Catalunya i de la guerra bruta utilitzada per institucions de l'Estat? Per què té la seguretat que el seu sentiment és compartit per una majoria de catalans i no és capaç de defensar un referèndum que, segons aquesta asseveració, guanyaria el 'no' de carrer i acabaríem amb el problema existent?

No, senyor Bonet, un discurs que no desplega imparcialitat i objectivitat difícilment pot convèncer als indecisos. 

Participacions delslectors

Mésdebats