Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Educar sempre suma

Austràlia s'ha sumat a la llista de països que ha legalitzat el matrimoni homosexual, amb un 61,6% de vots pel 'Sí'. El que em resulta preocupant és aquest 38,4% que ha votat 'No'. No pas perquè la seva opinió sigui 'no legalitzar-los'. Si no per afirmacions que s'han dut a l'extrem com: "Legalitzar el casament homosexual ens porta a una 'educació gay radical' a les escoles".

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Prenem un moment per assimilar-ho. Tinc la sensació que últimament hi ha un percentatge de la població que, quan el tema és polèmic i genera debat, culpa als educadors perquè sembla la via fàcil. Si a casa no es parla de les diferents maneres d'establir una família, ho preguntaran a les escoles. No és adoctrinament, no és radicalitzar un pensament des del sistema educatiu. Es tracta de resoldre dubtes d'infants; i donar respostes perquè els nens es puguin formar com a persones sempre suma, mai pot restar.

Participacions delslectors

Mésdebats