Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

En defensa dels animals i del seus drets

Sóc amant dels animals i defensora dels seus drets, i sovint rebo aquesta pregunta a mode d'acusació: Els animals per davant de les persones? Els que ens preocupem de les seves miserables condicions de vida (excepte alguns pocs privilegiats), estem cansats de sentir frases com aquesta. El que volem es acabar amb tant maltractament.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Maltractament a les festes populars amb animals (correbous i altres), als espectacles amb animals (tauromàquia, circs amb animals, zoos i aquaris), a la caça (matar per plaer), als experiments amb animals (quan hi ha altres alternatives més étiques), a les granges industrials (amb unes terribles condicions de vida), quan els abandonem (gossos, gats i altres), i podríem continuar. Per a quan un partit polític al Parlament de Catalunya que defensi els drets dels animals? I no, no per posar-los davant de les persones.

Participacions delslectors

Mésdebats