Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

'Dalí, Breaking News': la faceta mediàtica del geni

’La persistència de la memòria’, una de les estrelles de la mostra dedicada a Salvador Dalí a Madrid.

’La persistència de la memòria’, una de les estrelles de la mostra dedicada a Salvador Dalí a Madrid. / FUNDACIÓ {GALA}-SALVADOR DALÍ

Al Palau Robert de Barcelona s'exposa la mostra titulada 'Dalí, Breaking News', dedicada al Dalí mediàtic que es podia veure a la seva època a través dels mitjans de comunicació i tot allò altre que hi ha anat afegint el pas del temps. Les fotografies sorprenen tot de diversos moments de la vida de l'artista en tots els posats possibles, mostra d'aquella barreja seva de teatre, ambició i, segurament, timidesa.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Mentrestant, bé val a dir que la faceta del Dalí mediàtic continua. Aquest estiu n'hem sentit a parlar d'ell amb el tema de la possible filla no reconeguda. L'art, la cultura, la pintura, les idees i sobretot la polèmica que l'envoltava fa que la seva persona continuï sent d'interès per a molts d'aquí i de fora.

Participacions delslectors

Mésdebats