Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Contra l'incivisme al tren

Un tren de Rodalies, en una imatge d’arxiu.

Un tren de Rodalies, en una imatge d’arxiu. / ALBERT BERTRAN

Ara que ha arribat la calor -dura i pura- es torna a repetir una qüestió greu d’incivisme i violència a les línies R11 I RG1 entre Girona i Portbou/Cervera.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Resulta que en algunes trens i estacions, especialment, en el trens de la tarda i el vespre de la R11, diversos grups de joves i adolescents pugen al tren sense bitllet i no volen pagar l'import al revisor. Aquests grups d’adolescents arriben a tenir comportaments violents i han esdevingut una autèntica xacra per al bon funcionament del tren convencional.

¿Què hem de fer? Fa la sensació que els poders públics i principalment el trinomi Renfe-Adif-Fomento pretenguin deixar abandonada la situació. És un problema greu. Cal trobar solucions europees. Tots els actors polítics, policials, socials i judicials s’han de posar a treballlar de valent, de forma coordinada, i molt més efectiva. Això no pot continuar.

Participacions delslectors

Mésdebats