Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Calen més esforços municipals per prevenir accidents

Vídeo promoció cartes dels lectors Entre Tots. / {periodico}

Fa 10 dies va morir a Teià un noi de 13 anys en caure's de la teulada d'una fàbrica abandonada, on estava jugant, a 10 metres d'alçada, amb els seus companys. Al cap de res, va aparèixer a la televisió l'alcalde de la vila per fer la declaració de costum: que l'Ajuntament farà que la fàbrica es tiri a terra immediatament, perquè no pugui tornar a passar una cosa semblant. Un cop més, es tracta de la síndrome de tancar el portal quan el cavall ja ha fugit.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Si es comenta alguna de les innumerables perillositats que es veuen per tot arreu, la contesta sol ser: "Home, què vol que li digui? Si no ha passat mai res!" Massa sovint, és només quan s'ha produït un desastre que les autoritats parlen de posar-se les piles. Tots els Ajuntaments haurien de tenir l'obligació d'implementar, i de renovar periòdicament, plans per fer desaparèixer el màxim de perills possible.

Participacions delslectors

Mésdebats