Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Bombolla immobiliària, ara en el lloguer

icoy35346687 alquiler160901173233

icoy35346687 alquiler160901173233 / RICARD CUGAT

Álvaro Bagaria Juarez

Ja la tenim aquí: la bombolla immobiliària. Una bombolla que aquesta vegada se centra en el lloguer, o almenys és on s'ha posat el focus darrerament. El problema del lloguer a la ciutat de Barcelona ja ve de lluny sense que ningú sàpiga com solucionar, sobretot en els termes de l'economia actual. La darrera vegada que, recordo, l'oferta de pisos de lloguer va gaudir d'un període de franca accessibilitat va ser cap allà els anys 96-98.

Entretots

¿Tens problemes per llogar pis a BCN?

Explica'ns la teva història

De vegades sembla impossible de trobar una fórmula que s'ajusti a les demandes dels propietaris i les necessitats de la majoria de llogaters. Evidentment, no és un fenomen exclusiu d'aquí però per aquestes latituds l'elevat preu de l'habitatge és un obstacle insalvable per a una classe de llogaters molt empobrits amb uns salaris baixos i escandalosa precarietat laboral que, tot i els indicis de creixement econòmic, continua sent una realitat que ni els millors desitjos la poden esmenar.

Participacions delslectors

Mésdebats