Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Aparca i recupera el teu cotxe amb una avaria

Recentment vaig trobar-me amb una situació surrealista. Després d'haver deixat el cotxe a l'aeroport, a Aparca&Go, durant dos dies per un viatge de feina, resulta que me'l van tornar amb una avaria electrònica. No tinc proves evidents de la seva implicació en aquest problema. El que sí sé és que el cotxe havia passat recentment la revisió i estava en perfectes condicions.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

El que també sé és que no es van dignar a comunicar-me en cap moment aquest problema. Van esperar a que jo arribés del viatge i ni tan sols quan vaig trucar per a què em tornessin el cotxe, m'ho van dir. Li van voler deixar el mort al pobre empleat que me l'havia de portar, fent que es jugués la vida per l'autovia i obligant-lo a què em cobrés el servei (quin servei?, existeix la paraula antiservei?) realitzat.

Em sembla indignant i intolerable. Insisteixo que no puc acusar del problema del cotxe, perquè com em van dir els del servei tècnic, a vegades és fortuït. Però el tracte ha estat indignant i gens professional.

Participacions delslectors

Mésdebats