Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Apaguin els mòbils al teatre

Un espectador fent una foto en plena funció al Teatre Grec, dimecres passat.

Un espectador fent una foto en plena funció al Teatre Grec, dimecres passat. / FERRAN SENDRA

Vull parlar d'una cosa que m'indigna molt, moltíssim. La relació entre els telèfons mòbils i el teatre.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Últimament a totes les obres que he vist, amb molt lleugeres excepcions, he sentit trucades de telèfon, alarmes de mòbil o pantalles enceses en mig de la funció per tal de consultar el Whatsapp. Sí, encara que no ho sembli i s'amaguin el telèfon sota la jaqueta una pantalla encesa molesta molt, sobretot al públic que està darrere.

La setmana passada, el tema ja va passar a nivell extrem. El dimecres 21 de juny vaig anar a veure 'El Preu' a el teatre Goya i durant la funció, els telèfons no van sonar ni una ni dues vegades sinó fins a tres vegades, i de forma tan exagerada que els actors van haver d'aturar durant ben be un minut o dos l'escena. Això sense comentar que la senyora del meu costat va encendre la pantalleta per consultar el telèfon un parell de cops.

Ens recorden una vegada i una altre que parem els telèfons mòbils abans de l'espectacle, però ni així. I jo em pregunto; ¿per què som tan mal educats i incívics? ¿Per què la gent paga una entrada al teatre, que no son precisament barates que diguéssim, per passar-se mitja funció pendent de l'smatphone?

Des d'aquí un aplaudiment de tot cor per el tres gran actors que estaven sobre l'escenari i que malgrat la indignació, que se'ls veia a la cara, van seguir amb la funció com a enormes professionals que són.

I a el públic, a aquells que omplim les sales, provin un dia de desconectar el mòbil, però a fer-ho de veritat, no a posar-lo en silenci. Provin a apagar-lo del tot. Jo fa un temps que ho faig i sabeu qué, estic totalment tranquil·la de que el meu mai sonarà. I quan el torno a encendre no s'ha acabat el món ni res, simplement he gaudit de un parell d'hores de bon teatre.

Participacions delslectors

Mésdebats