El Periódico

L'aportació dels lectors

Publica una carta del lector

Preinscripció escolar: Hem d'acabar amb la discriminació per fill únic

Eduald ClotaBarcelona

¿Què opines del tema de discussió? ¿Què et sembla l'aportació d'aquest usuari? Envia la teva opinió per participar en el debat.

Dimarts, 5 d'abril del 2016 - 09:25 h

Llegeixo la carta d'una mare de dos fills queixant-se pel canvi de condicions d'aquest any en la matriculació en instituts. Sóc membre d'un col·lectiu de fills únics de Poblenou i li volem dir que nosaltres estem totalment a favor que qui tingui un fill a l'institut, tingui més opcions perquè hi entri el seu germà que una altra que no n'hi tingui cap, només faltaria, és totalment comprensible. El que trobem totalment injust és que les famílies que tenen dos germans a l'escola tinguin més opcions d'anar a l'institut escollit que els que tenim un únic fill. Entenem que això és una injustícia.

Només per aquest any, després de molts anys de lluita, l'Administració ha mig esmenat la discriminació dels fills únics. L'any que ve tornarà tocar lluitar. Moltes famílies amb dos fills ens han donat la raó i també el seu suport. Quant als punts per a ex alumnes, estem totalment a favor en suprimir-los. No hem de permetre que ens enfrontem entre nosaltres, sobretot quan el problema l'ha creat l'Administració durant anys i anys per la seva manca de previsió demogràfica en no construir els instituts que necessiten els nostres fills.

Participacions dels lectors

La bogeria del WhatsApp

Joan Pallarès-Personat Barcelona

Campanya contra l'assetjament sexual

Laia Altaba Ordoñez Mataró

El coste de la 'Fast Fashion'

Maya Triay Sarasa Neuhausen am Rheinfall

España tiene fiebre

Ana Millanes Barcelona

¿Y qué pasa con el cambio climático?

Alba Cabanell Medrano Barcelona

¿Y si miramos el problema catalán desde otro ángulo?

Isidro Riera Ramon Sabadell

Carta a los equidistantes

Martín Martínez Martínez Barcelona

Presidents, prou d'incertesa

Mariona Marrugat Lluis Gavà