MÓN EMPRESARIAL

El jurat dels premis és representatiu del sector econòmic i empresarial

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

PATROCINADORS 2017

La diversa i àmplia composició del jurat d'aquests premis explica l'eficàcia del seu veredicte, eficàcia que evidencia el fet que la majoria de les empreses premiades al llarg dels gairebé 40 anys del guardó encara segueixen sent referents en el seu sector. L'edició d'aquest any amplia encara més aquesta diversitat, a l'incorporar-hi també un nou patrocini, el corresponent al premi Equipara.

El procés de selecció de guanyadors de cada una de les categories es fa en dues fases. En una primera reunió, els membres del jurat fan propostes i analitzen i debaten sobre les propostes presentades per la resta. EL PERIÓDICO elabora un dossier sobre cada una de les candidatures que en aquesta primera reunió es decideix presentar a la segona i definitiva votació. Passats uns dies, quan el jurat ja ha tingut temps de valorar totes les propostes a partir de l'argumentari d'EL PERIÓDICO, el jurat es torna a reunir. En aquesta ocasió ja es determina qui és en cada cas l'empresa guanyadora. Els premis a decidir són: Empresa de l'Any, Digitalitza, Equipara, Inicia, Innova i Projecta. 

Notícies relacionades

Aquesta any el jurat està compost per representants de les següents entitats i empreses col·laboradores: Conselleria d'Economia de la Generalitat de Catalunya, Banc Sabadell, Cambra de Comerç de Barcelona, PIMEC, Col·legi d'Economistes de Catalunya, Cercle d’Economia, Foment del Treball, Port de Barcelona, IESE Business School, ESADE, Grupo Quirón Salud, My Taxi i Consorci Zona Franca.

Per part d'EL PERIÓDICO i el Grup Zeta participen en les deliberacions Agustí Cordón, CEO del Grup Zeta, Conrado Carnal, director general del Grup Zeta, Enric Hernàndez, director d’El Periódico de Catalunya, i Joan Alegre, director general d’El Periódico de Catalunya. Albert Sáez, adjunt al director d'El Periódico de Catalunya, actua com a secretari del jurat.