LA CARRERA del 25-N

Rivera presenta l'espot electoral de Ciutadans

El lema del partit per a la campanya serà 'Millor units'

Albert Rivera, primer candidat de Ciutadans el 25-N . RICARD CUGAT

Albert Rivera, primer candidat de Ciutadans el 25-N . RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / Barcelona

Unes 700 persones han omplert el Teatre Condal de Barcelona on aquest dissabte Ciutadans(C's) i el seu candidat a les eleccions catalanes del 25-N, Albert Rivera, han mostrat en un acte de precampanya un nou espot protagonitzat per advocats, polítics, periodistes i empresaris.

En el vídeo, amb el lema 'Millor Units', el president de C's,Albert Rivera, ha llançat el missatge que encapçalarà la campanya del partit: "Estem 'millor units' perquè no vull escollir entre la meva mare i el meu pare, no vull escollir per la meva filla. Vull que siguem ciutadans lliures dins de Catalunya, a Espanya i a la Unió Europea".

Drets dels ciutadans

Per la seva part, diverses personalitats de la societat civil han aportat la seva opinió en l'anunci.Javier Nart, advocat i periodista, ha dit en l'acte que "l''Espanya ens roba' és una fal·làcia". "Espanya es compon de ciutadans i no de territoris. I jo crec en els drets dels ciutadans i no en els drets de les pedres", ha afirmat.

Notícies relacionades

Per la seva part,Carina Mejías, exparlamentària del PP i ara número tres per C's, ha comentat que ella és espanyola perquè la seva pertinença a Espanya li ha donat "un lloc al món". Ferran Martorell, publicista, ha apostat per la seva part per una Espanya on "no hi hagi tanta corrupció en general" i ha aconsellat als ciutadans que es posin la seva "corbata negra" el 25N.

Arcadi Espada, periodista i fundador de Ciutadans, ha declarat pel seu costat que "una separació de Catalunya seria perjudicial, perquè no només seria una separació d'Espanya, seria una separació d'Europa, del món lliure i de la raó".