CONTRA EL 3+2

Els estudiants tornen a tallar la línia de Ferrocarrils a l'estació de la UAB

Els trens de les línies S2 i S55 han circulat durant 40 minuts entre Plaça Catalunya i Bellaterra i entre Sant Quirze i Sabadell

 

  / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

Un grup d'estudiants de la UAB han tornat a tallar aquest matí la via dels Ferrocarrils de la Generalitattallar Ferrocarrils de la Generalitat al seu pas per l'estació del campus universitari, segons informa la companyia. El tall ha començat quan faltaven uns cinc minuts per a dos quarts de nou del matí com un acte més de la vaga convocada en protesta per l'aplicació del model 3+2.vagamodel 3+2 Ahir els manifestants van portar a terme la mateixa acció a la mateixa hora durant uns 30 minuts aproximadament.

Mentre ha durat la incidència, els combois de les línies S2 i S55 han circulat de Plaça Catalunya a Bellaterra i de Sant Quirze del Vallès fins a Sabadell. 

Aquest dijous és el dia central de les mobilitzacions dels estudiants a Catalunya contra el model 3+2. Dimarts passat es va iniciar una vaga estudiantil a la UAB contra el decret 3+2, convocada pel Moviment Estudiantil del centre universitari.

MANIFESTACIÓ

Notícies relacionades

Per la seva part, sindicats estudiantils de les universitats i de diversos instituts han convocat per a aquest dijous una jornada de vaga contra l'aplicació del decret 3+2 i la LOMCE.

La manifestació central de la protesta tindrà lloc a les 12.00 hores a la plaça Universitat de Barcelona, i se celebraran altres actes de protesta durant tota la jornada a la resta de capitals de província catalanes, a més de Valls, Vic, Manresa, Berga i Santa Coloma de Gramenet, entre altres localitats.