ALERTA DE SEGURETAT

Decathlon retira un sac de dormir infantil per perill d'accident

El cordó del producte es pot enrotllar al coll dels nens

zentauroepp41743929 saco de dormir  forclaz 10  junior decathon180123094203

zentauroepp41743929 saco de dormir forclaz 10 junior decathon180123094203

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Decathlon ha llançat una alerta de seguretat global per a un dels seus productes per perill d'estrangulament, un sac de dormir infantil, ja que el cordó que conté es pot enrotllar al coll dels nens i causar accidents.

El producte afectat és el sac de dormir Forclaz 10° Junior, de la marca pròpia Quechua. "En el marc dels nostres procediments de seguretat, i escoltant sempre els nostres clients, els equips de la marca Quechua han constatat que el producte no té el nivell de seguretat desitjat. Hem detectat que, en uns quants casos, el cordó de la caputxa del sac de dormir es podria enrotllar al voltant del coll del nen i podria causar un accident", explica la firma en una nota publicada a la seva pàgina web.

Notícies relacionades

Aquests sacs de dormir infantils ja no estan a la venda, però es van comercialitzar entre l'1 de gener del 2014 i el 30 de novembre del 2017 en diversos colors (verd, vermell i blau). 

Per als que hagin adquirit el producte, la firma proposa tres solucions. La primera és tornar-lo: només cal portar-lo a una botiga Decathlon per obtenir una devolució. La segona és que el client es repari el producte ell mateix (s'ha publicat un vídeo explicant com fer-ho), i la tercera, portar el sac a la botiga i que el reparin els empleats.

Temes:

Decathlon