campanya comercial

Les rebaixes generaran 150.000 contractes laborals

La logística i el transport són les activitats que registraran els principals increments

1
Es llegeix en minuts

La campanya de rebaixes, que s’estendrà durant el gener i el febrer, generarà uns 150.000 contractes, cosa que suposa la xifra més alta registrada fins ara i que representa un increment del 14% respecte a l’any passat, segons les previsions que fa l’empresa de recursos humans Randstad. En un comunicat, la firma ha explicat que el nombre de contractes subscrits per a la campanya de rebaixes, principalment en els sectors del comerç, el transport i la logística, ja suma cinc anys consecutius creixent a doble dígit, encara que el 2018 reflecteix una desacceleració.

    

En els últims anys, la contractació durant aquesta època s’ha vist afectada per l’auge del comerç electrònic, que ha modificat els hàbits de compra dels consumidors i ha influït de manera directa en el mercat laboral. Degut a aquests hàbits de consum, es detecta un augment de la contractació en el sector del transport i logística, amb places laborals com a empaquetadors, toreros, mossos de magatzem o transportistes, així com professionals d’atenció al client.

Notícies relacionades

    

Totes les comunitats i províncies registren increments de la contractació respecte a la campanya del 2017, Extremadura (25,8%), Astúries (20,7%) i Galícia (19,3%), són les que més creixen, seguides de Navarra (17,9%), les Balears (16,4%), Castella i Lleó (15,7%). A Catalunya el creixement és del 9,4%.