Endesa trasllada de Barcelona a Madrid la seu de la seva societat de distribució elèctrica

El grup, que no ha comentat els motius del canvi, el va tramitar el 20 de desembre

A man walks under the logo of Spanish power company Endesa at their headquarters in Madrid, Spain, April 26, 2016. REUTERS/Andrea Comas

A man walks under the logo of Spanish power company Endesa at their headquarters in Madrid, Spain, April 26, 2016. REUTERS/Andrea Comas / ANDREA COMAS (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Madrid

Endesa ha traslladat la seu de la seva societat de distribució elèctrica de Barcelona Madrid, segons consta al Butlletí Oficial del Registre Mercantil.

El grup va tramitar aquest canvi de seu el 20 de desembre, segons van confirmar a Europa Press fonts de la companyia, que no van comentar els motius del trasllat.

Notícies relacionades

Endesa Distribución Eléctrica, societat constituïda fa 17 anys, tenia el seu domicili social a l'avinguda Vilanova de Barcelona, i ara passa a tenir-lo al carrer Ribera del Loira, 60, on s'ubica la seu d'Endesa a Madrid.

Un total de 3.160 empreses han traslladat la seva seu social des de Catalunya a altres regions d'Espanya entre el 2 d'octubre i el 22 de desembre, segons dades del Col·legi de Registradors Mercantils d'Espanya.