AEROLÍNIES

Level estrenarà la ruta Barcelona-Boston el març del 2018

La companyia obrirà a París-Orly la seva segona base europea el juliol del 2018 amb quatre noves rutes

avionlevel

avionlevel

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Level, la marca low cost per a vols de llarga distància del hòlding IAG (Iberia, British Airways, Vueling i Air Lingus), ha anunciat avui que expandirà les seves operacions el 2018 a Barcelona. La firma obrirà la ruta Barcelona-Boston el març de l'any que ve, i destinarà un altre avió a Barcelona a finals d'estiu per ampliar freqüències o ruta.

Level llançarà la nova ruta a Boston el 28 de març del 2018. Els vols operaran fins a tres vegades per setmana durant la temporada d'estiu. A més, un tercer avió A330-200 s'afegirà a la flota de Barcelona a finals de l'estiu i brindarà l'oportunitat d'expandir encara més la xarxa de Level.

París

A més, IAG ha anunciat l'obertura a l'aeroport de París-Orly de la segona base europea de Level, al qual arribarà el juliol del 2018 i des d'on operarà vols a Mont-real, Nova York, Guadeloupe i Martinica.

"Barcelona va ser el primer pas i amb gran satisfacció avui llancem vols des de la nostra segona ciutat europea", ha afirmat el conseller delegat d'IAG, Willie Walsh, després de qualificar "d'increïblement exitosa" l'acollida de la nova companyia a Barcelona.

La companyia de baix cost de llarg radi del hòlding aeri que engloba Iberia, British Airways (BA), Vueling i Aer Lingus comptarà amb dos avions A330-200 basats a Orly, amb capacitat per a 293 places en classe turista i 21 en turista premium.

"Orly, igual que Barcelona, és un hub de Vueling, cosa que significa que els clients podran viatjar a París des d'altres parts d'Europa per connectar amb els vols de Level", ha afegit Walsh.

Des de 99 euros

Els bitllets estaran a la venda des d'avui a Flylevel.com a partir de 99 euros per trajecte en les rutes a Mont-real, Guadeloupe i Martinica i des dels 129 euros per trajecte en la ruta des de París-Orly a Nova York-Newark.

Notícies relacionades

Els vols de la companyia de baix cost des d'Orly seran operats per personal que actualment treballa a OpenSkies, l'aerolínia francesa d'IAG basada en aquest aeroport.

En conseqüència, la marca OpenSkies deixarà d'operar com a tal a finals de l'estiu que ve i tots els empleats passaran a operar vols de Level.