COMPRES 'ON LINE'

Amazon estrena 120 taquilles en 30 ciutats per recollir comandes

La firma instal·la les seves Amazon Lockers a gasolineres Repsol, restaurants Telepizza, supermercats Dia, trasters OhMyBox i centres comercials Merlin i Unibail

amazon

amazon

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Amazon té la solució per no haver d'estar pendent de quan passarà el missatger amb la teva compraon line. Són les Amazon Lockers, unes taquilles distribuïdes per les ciutats en què el client pot passar a buscar el seu paquet quan vol. Les acaba d'estrenar a Espanya, amb 120 taquilles en 30 ciutats.

Les Amazon Lockers són taquilles automàtiques en què els clients poden recollir els seus paquets quan els convingui. Algunes estan disponibles les 24 hores del dia (segons la ubicació), i el seu ús és senzill. Al fer una comanda, el client pot triar com a lloc de recollida la taquilla. Rebrà per correu un codi de barres i un altre de numèric, i quan rebi un missatge que l'informi que la comanda està disponible, podrà anar a la Locker a recollir-lo amb aquells codis.

Notícies relacionades

Es poden trobar aquestes taquilles en estacions de servei Repsol, restaurants Telepizzacentres comercials Merlin i Unibail, supermercats Dia i trasters OhMyBox seleccionats.

Les Lockers d'Amazon es poden trobar en més de 120 punts de Madrid, Barcelona, Alacant, Sevilla, Tarragona, València, Granada, Múrcia i 21 ciutats més. A Barcelona, per exemple, són al centre comercial Glòries, el pàrquing del Centre Comercial Arenas i els trasters OhMyBox del carrer de València, 49.