AVANÇ DE CONTINGUT

El Mobile World Congress aposta per Barcelona amb nous expositors i conferenciants

Repeteixen les cites 4YFN, YoMo i Women4Tech com a complements de la fira de mòbils

Entrada dels participants del Mobile World Congress a la Fira de Gran Via.

Entrada dels participants del Mobile World Congress a la Fira de Gran Via. / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

El Mobile World Congress de Bar-celona del 2018 no només no perilla, sinó que apunta a nous rècords. La GSMA, organitzadora de la cita, va donar ahir nous detalls de la pròxima edició, a la qual se sumen expositors de la talla de Toyota o Continental, i en què repetiran els exitosos esdeveniments 4YFN, YoMo i Women4Tech.

«Els preparatius del Mobile World Congress 2018 ja estan molt avançats i tot apunta que serà l’esdeveniment més ambiciós que hem celebrat mai», va destacar en un comunicat Michael O’Hara, director de màrqueting de la GSMA. «En poc més de tres mesos donarem la benvinguda al món mòbil a Barcelona per mostrar com els mòbils estan ajudant a crear un futur millor, avui», va agregar.

El congrés, de quatre dies de durada (del 26 de febrer a l’1 de març del 2018), tractarà temes clau com la intel·ligència artificial, l’evolució al 5G i les xarxes de nova generació, el consumidor digital, continguts immersius i entreteniment, la Quarta Revolució Industrial, regulació i normativa, privacitat i seguretat o desenvolupament sostenible, entre molts altres.

La GSMA ha anunciat nous ponents principals per al programa de conferències del Mobile World Congress. Entre els nous noms hi ha Christopher Young (McAfee), Rajeev Misra(SoftBank Vision Fund), que se sumen a ponents ja anunciats com Gavin Patterson, (BT Group), Börje Ekholm (Ericsson) i Kazuhiro Yoshizawa (NTT DOCOMO), entre altres.

Notícies relacionades

També s’han anunciat nous expositors, entre els quals s’inclouen Boston Consulting, China Mobile, Continental, Deloitte, Essential, Telit i Toyota.

 Entre les cites que repetiran hi ha el programa Women4Tech i el Youth Mobile Festival (YoMo), un programa específic dissenyat per inspirar els joves que en aquesta edició se celebrarà a La Farga.