activitat en el mercat

¿Què es pot esperar per més d'un milió d'euros?

One Pedralbes House desenvolupa una promoció a Pedralbes a 11.300 euros el metre quadrat

zentauroepp40570994 albert guinart171110183119

zentauroepp40570994 albert guinart171110183119 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
Max Jiménez Botías

Casa és una immobiliària amb 30 anys de trajectòria en el mercat. Sol portar a terme edificacions residencials de nivell mitjà. L’última a la Garriga (Vallès Oriental), i ara té en marxa quatre projectes a Barcelona. Dins de la pràctica habitual de la immobiliària no s’hi inclou la vivenda de luxe, raó per la qual ha batejat amb un altre nom, One Pedralbes House, l’edificació de 20 vivendes a l’exclusiu barri bar­celoní.

Notícies relacionades

El projecte ja s’acosta a la seva fase de cimentació, però no és apte per a qui no estigui en condicions de pagar més d’un milió d’euros per un pis de 135 metres quadrats (tres habitacions). Concretament, les vivendes que construeix aquesta immobiliària tenen un preu mínim d’11.300 euros per metre quadrat, fet que suposa 1,52 milions d’euros per aquesta vivenda de tres habitacions. A més a més, construeix vivendes de 210 metres (quatre habitacions) i 280 metres (cinc habitacions).

¿Què ofereix la immobiliària, a més de la localització i els metres quadrats? Aporta un equipament esportiu complet: una piscina de 25 metres quadrats amb dos carrers. Una zona de gimnàs amb màquines; té una pista de pàdel, una sala polivalent amb màquines per treballar amb un entrenador personal; una zona de sauna i wellness i zona de descans amb un chill out. Aquesta zona inclou una altra piscina solàrium. És un espai destinat a celebracions privades. Per sobre d’aquest espai se situaran les 20 vivendes. Cada pis, a més a més, inclou de tres a cinc aparcaments i traster.