SUPLEMENT +VALOR

Els experts alerten de riscos per a l'economia

Diversos analistes veuen amenaces 10 anys després de la crisi financera

9076791 591

9076791 591 / Mary Altaffer (AP)

1
Es llegeix en minuts

Deu anys després de l'inici de la crisi financera, els experts alerten de l'existència de riscos evidents o latents en l'economia dels països occidentals. Nou experts en finances i economia analitzen, al suplement +Valor d'EL PERIÓDICO, l'escenari mundial 10 anys després que s'ensorressin les hipoteques 'subprime' als Estats Units i s'iniciés la gran crisi financera i econòmica internacional que va començar a remetre fa uns anys.

Notícies relacionades

Una bona part dels analistes de +Valor criden l'atenció sobre les ferides que encara no han cicatritzat. Per Aurelio García del Barrio, director de l'MBA en finances de l'IEB, el món encara no s'ha recuperat de les conseqüències de la crisi que va esclatar el 2007. 

Lliçons de la crisi

Malgrat la intensitat de la caiguda, molts analistes consideren que no s'han aplicat les lliçons. Rafael Sambola, professor d'EADA, estima que un dels riscos latents és que s'ha passat de les 'subprime' a la banca a l'ombra. També participen en +Valor els experts Luis Miravitlles, Jesús Palau, Francesc Prior, Jacint Soler, Carme Martínez i Josep Oriol Humet.

Temes:

Crisi +Valor