resultats

Adolfo Domínguez redueix el 60% les pèrdues en el primer semestre i augmenta el 7% les vendes

Adolfo Domínguez posa a la seva botiga del barri parisenc del Marais.

Adolfo Domínguez posa a la seva botiga del barri parisenc del Marais. / DANIEL MORDZINSKI

1
Es llegeix en minuts

Adolfo Domínguez va reduir un 60% les seves pèrdues en el primer semestre fiscal (des del març fins a l'agost), fins a 4,9 milions d'euros, i va obtenir unes vendes de 54,7 milions d'euros, que suposa un increment del 7% respecte al mateix període del 2016, el millor creixement del primer semestre en cinc anys. D'aquesta manera, ja acumula cinc trimestres consecutius (des del segon trimestre del 2016) amb increment de facturació, segons ha informat la firma gallega, amb un creixement de les seves vendes per botiga del 14% fins a l'agost.

Notícies relacionades

Després del canvi de gestió realitzat per l'empresa en els últims mesos, el marge brut també va millorar amb un creixement del 18,6%, mentre que el resultat operatiu va millorar en un 68%.

Adolfo Domínguez va tancar l'agost amb una xarxa de 495 botigues en 30 països. A Europa les seves vendes comparables van augmentar en un 10,1%, amb especial creixement a Espanya; a Mèxic, van pujar en un 9,8%; al Japó van créixer un 7,2%, i en la resta del món, un 3,2%.

Temes:

Comerç Empreses