L'empresa que dirigeix una cosina de Puigdemont canvia de domicili social

Invacare comunica als proveïdors que traslladarà la seu per buscar "el millor entorn possible" per al negoci

zentauroepp40657433 invacare171023202553

zentauroepp40657433 invacare171023202553

1
Es llegeix en minuts

L'empresa especialitzada en equipament per a persones amb mobilitat reduïdaInvacare, dirigida per una cosina del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha anunciat el canvi del seu domicili social fora de Catalunya.

En una comunicació remesa als proveïdors, la directora general de l'empresa a Espanya, Ester Puigdemont, explica aquesta decisió per la situació política actual i amb la finalitat de buscar el "millor entorn possible" per al desenvolupament del negoci dels seus clients, segons el diari 'Abc'.

La companyia afirma que ha decidit canviar la seu social, situada a Celrà (Gironès), a una altra localització i assegura als clients que els comunicarà "posteriorment" la nova adreça, i alhora confirma el seu compromís de seguir sent el proveïdor "de referència" del mercat. Se suma d'aquesta manera a l'allau de canvis de seu que es produeixen des que ha començat el mes i que superen els 1.300.

Compra el 1994

Notícies relacionades

Invacare es va establir a Espanya a través de l'adquisició el 1994 de Rehada, una empresa amb seu a Girona especialitzada en distribució de productes per a rehabilitació. L'objectiu de la firma és oferir als usuaris, clients i personal sanitari "la millor selecció de productes, serveis i formacions".

El grup, amb una facturació de gairebé tres milions d'euros l'any passat, ha crescut aquests anys i s'ha consolidat com a proveïdor de referència en equipament per a persones amb mobilitat reduïda, com cadires de rodescrossescaminadorselevadors cadires de dutxa.