NOU DOMICILI

El grup assegurador Zurich s'emporta la seva seu social a Madrid

El grup afirma que la decisió "no suposa cap canvi en el model de negoci i activitat"

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El grup assegurador Zurich ha decidit traslladar la seva seu social Espanya de Barcelona Madrid "per motius de seguretat jurídica".

La companyia segueix així els passos d'altres asseguradores que en els últims dies s'han emportat el domicili social fora de Catalunya per la situació política, com SegurCaixa, MGS Seguros, Axa, Divina Pastora i Catalana Occident.

En un comunicat, Zurich ha explicat que aquesta situació "no suposa cap canvi en el model de negoci i activitat" del grup a Espanya i que els centres de treball a Catalunya "seguiran operant amb normalitat".

Zurich desenvolupa el seu negoci a tot Espanya a través de Zurich Insurance plc, sucursal de Zurich Irlanda, i de Zurich Vida, amb seu a Madrid, i és part d'una multinacional suïssa que opera a més de 210 països a tot el món.

Notícies relacionades

Zurich fa més de 130 anys que és a Espanya i compta amb centres de treball a ciutats com València, Sevilla, Bilbao, Saragossa, Madrid i Barcelona.

A més de la sucursal espanyola de Zurich, el grup també ha decidit traslladar a Madrid la seu social de l'entitat gestora de fons de pensions Deutsche Zurich Pensiones (DZP), així com la de les societats creades amb Banc Sabadell en el negoci de banca assegurances.