DISTRIBUCIÓ

Mercadona ofereix 120 llocs de treball fixos a Catalunya per reforçar la seva plantilla

La companyia obrirà supermercats a Terrassa i Gavà i amplia el personal en una desena de botigues

secci-fruita-supermercat-mercadona-al-mercat-de-sant-adri-de-bess-barcelona

secci-fruita-supermercat-mercadona-al-mercat-de-sant-adri-de-bess-barcelona / Oscar Garrido Serra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Mercadona ampliarà la seva plantilla a Catalunya amb 120 llocs de treball fixos. L'empresa ha iniciat el procés de selecció dels candidats per a dos nous supermercats que obrirà a Terrassa Gavà, però també per ampliar el personal en altres botigues per aplicar el nou model de botiga eficient que està implantant.

La companyia busca 83 treballadors per a la província de Barcelona, 20 per a Girona (Girona, Salt i Olot), 13 per a Tarragona (Terres de l'Ebre) i quatre a Lleida (la Seu d'Urgell i Viella). Els interessats poden presentar les seves sol·licituds a la pàgina web de treball de Mercadona.

A Barcelona, ofereix 17 llocs de treball per a les ciutats de Barcelona i Badalona, 46 més per cobrir necessitats de personal a Terrassa, Sabadell, Rubí, Ripollet i Cerdanyola, Castellar, Sant Cugat, Mollet i Llinars del Vallès, bàsicament; 12 vacants per a Gavà; dues per a Manresa, i sis més per a la comarca d'Osona: tres per a Vic, dues per a Tona i una altra per a Torelló.

Notícies relacionades

La cadena ofereix un contracte fix des del primer dia amb un salari inicial de 1.297 euros bruts al mes per una jornada de 40 hores setmanals. Segons l'empresa, un caixer o un reposador a jornada completa amb més de quatre anys d'antiguitat -el 84% de la plantilla- de Mercadona ja arriba als 1.755 euros bruts al mes (1.449 euros nets).

Al tancament del 2016, Mercadona disposava d'una plantilla formada per 11.726 persones a Catalunya, on té 256 botigues.