AEROLÍNIES

Cathay Pacific tornarà a operar el vol Barcelona-Hong Kong el 2018

L'aerolínia asiàtica renova el vol, que operarà durant la temporada d'estiu de l'any que ve

cathay-pacific-a350-900 pic3---copy lr

cathay-pacific-a350-900 pic3---copy lr

1
Es llegeix en minuts
J. M. Berengueras / Barcelona

L'aerolínia asiàtica Cathay Pacific ha anunciat aquest dilluns que renova la seva confiança en l'aeroport de Barcelona-el Prat. Concretament, ha confirmat que tornarà a operar la ruta entre Barcelona Hong Kong l'any que ve.

La companyia va estrenar aquesta ruta aquest any, i així es va convertir en el primer vol comercial regular de la història entre Barcelona i Hong Kong. La ruta va ser operada per primer cop el 2 de juliol, amb quatre vols setmanals. La ruta està en marxa fins al pròxim 27 d'octubre.

L'aerolínia asiàtica cobreix la ruta amb un Airbus A350-900 amb capacitat per a 280 passatgers que, a través del 'hub' de Cathay Pacific a Hong Kong, tenen accés a diferents destins d'Àsia-Pacífic.

Notícies relacionades

L'aerolínia ha donat a conèixer que la pròxima temporada d'estiu tornarà a operar la ruta, tot i que sense concretar els vols setmanals ni quan començarà a operar els vols.

A més, ha anunciat que l'estiu que ve també llançarà trajectes sense escala des de Brussel·les, Dublín i Copenhaguen a Hong Kong.