VEHICLE ELÈCTRIC

Renault i Ferrovial s'alien per llançar un servei de cotxe compartit a Madrid

La proposta se sumarà a les de Car2Go i Emov

carsharing-madrid-ferrovial-renault-695x390

carsharing-madrid-ferrovial-renault-695x390

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Madrid

Renault Ferrovial s’han aliat per llançar a l’octubre Madrid un servei de cotxe compartit amb vehicles elèctrics, segons van anunciar ahir les companyies.

Aquest 'carsharing' se sumarà als dos que ja funcionen a la capital, 'Car2Go' i 'Emov', promoguts per Daimler i pel Grupo PSA Peugeot-Citröen, respectivament.

El nou servei arrencarà amb una flota de 500 vehicles del model elèctric Zoe de Renault.

Les dues companyies s’emplacen a informar aviat de la marca comercial del seu 'carsharing', així com dels preus del servei, que començarà dins de l’anell de la M-30 per després estendre’s a altres zones de la ciutat.

De moment, un element de distinció del nou servei amb els dos actuals el constituirà el fet que els cotxes que oferiran (Zoe Z.E 40) tenen capacitat per a cinc places. El 'Car2Go' es presta amb models Smart de dues places, i el d’'Emov', amb el Critröen C-Zero de quatre places.

Notícies relacionades

Segons els promotors, el vehicle que oferirà Renault té una autonomia de 400 quilòmetres, cosa que, destaquen, «permetrà a l’usuari ampliar tant la seva zona de moviment com el tipus d’ús del vehicle».

Ferrovial s’encarregarà de la gestió de la companyia que prestarà el 'carsharing', això és, de l’operació, la logística i el manteniment del servei.