comerç electrònic

Trump acusa Amazon de destruir llocs de treball

El president dels EUA acusa el gegant comercial de pagar pocs impostos

Trump acusa Amazon de destruir llocs de treball

JONATHAN ERNST (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

El president dels Estats Units, Donald Trump, va llançar ahir un atac directe contra el gegant del comerç electrònic Amazon, companyia fundada i dirigida per Jeff Bezos, propietari del diari The Washington Post, a la qual ha acusat de perjudicar el comerç minorista nord-americà «que paga impostos», cosa que provoca la pèrdua de molts llocs de treball.

Notícies relacionades

«Amazon està fent un gran mal als venedors que paguen impostos. Pobles, ciutats i estats de tots els Estats Units se’n veuen perjudicats, ¡molts llocs de treball s’estan perdent!», va dir el president nord-americà a través del seu compte personal a Twitter.

En els últims dies, Donald Trump ha xocat amb diversos empresaris dels Estats Units, particularment després del que va passar a Charlottesville i la tèbia reacció de la Casa Blanca, fet que ha portat a la dimissió de diversos membres del Consell Manufacturer Americà, grup que aglutina diversos dels grans empresaris del país per assessorar el president. Entre els directius que han renunciat a seguir assessorant Trump hi ha Kenneth Frazier, president i conseller delegat del grup farmacèutic MSD